lauantai 7. marraskuuta 2015

#1 UUSI ALKU!

MOII!

Elikkä siis en oo kirjoittanu pitkään pitkään aikaan kun oli mennyt into ihan totaalisesti. Poistin kaikki vanhat tekstit ja alotan nyt kokaan puhtaalta pöydältä kirjottelemaa teille :)

Kirjoittaja

Oon siis Diana ja oon 14vuotias tyttö etelä-suomesta. Mulla on hevonen Venka ja vuokrahevonen Choko ja muuten vaan sitte liikuttelen muitakin poneja. Ratsastuksen lisäks harrastan valokuvausta ja  kotona laulelen. Mulla on kaks omaa koiraa Sanni ja Dolly. Sannia agilitytän kesäisin.Venka

Venka on -89 syntyny täysveri arabi tamma. Koulupainotteinen ikänsä puolesta, mutta esteitä hypellään silti silloin tällöin. Pirteä ja hyvässä kunossa vielä ja valmennuksissakin käydään. Kisat tosin meiltä jo ohi kun ei kumminkaan viitsi noin vanhaa hevosta stressaannuttaa turhaan.Ollu nyt vähän ongelmia jalkojen kanssa, mutta kyllä tää tästä :)
Choko

Choko on siis 2007 syntynyt risteytys ruuna. Tavotteena ois valmentautua ja kisailla sitte sen kanssa. Choko ei anna mitään ilmaiseksi, mutta todella ihana ja opettavainen ruuna. Chokolla oon mennyt jo 2014 talvella ja nyt tässä just oikeastaan tänään menin pitkästä aikaa sen luokse ja nyt ois tarkotuksena käydä 2kertaa viikossa.
kuten sanoinkin niin muitakin poneja ja hevosia täällä tulee näkymään mutta etenkin Venka ja Choko. ja jos nyt joku ei vielä tiennyt niin venka siis tosiaan on muuttanut nyt meidän omaan talliin. ei oo enää pitkiä matkoja tallille ja pääsee kattomaa mammelia joka päivä eikä tarvi mietiiä kuka sitä hoitelee ja miten.

mutta tälästä postausta tänään :) laittakaa ihmeessä toiveta kun nyt jaksaa kirjoitellakkin jotain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti