torstai 7. tammikuuta 2016

#5 uusia tuulia

 Vihdoin jaksoin raahautua koneelle ja kirjoittaa uuden postauksen. Tosiaan blogista tulee todella paljon Choko painotteinen. Choko tosiaan muutti meiän talliin parisen viikkoa sitten. En avaudu siitä miksi näin kävi, mutta siis Chokoa liikuttelen ja hoidan useita päiviä viikossa. Tästä syystä blogissa paljon Chokosta postauksia, mutta tottakai meidän prinsessastakin tulossa kuulumispostauksia aina silloin tällöin. Venkasta tähän väliin sen verran vielä, että tosiaan ikä alkanut painamaan jo jonkin verran enkä ylläty :D(27 vuotta mittarissa) Venka on nyt pois ratsastusköytöstä ja vain juoksutus/talutus käytössä silloin tällöin :)

Chokon muuton jälkeen on tullut paljon treenailtua. Valmennukset aloitetaan helmikuussa toivottavasti ja kisakausikin aukeaa tuota pikaa esteharjoutuskisoilla. 
laitan vähän kuvia meidän kuluneista viikoista tähän :)

 Muuttopäivänä kun saatiin Choko trailerista ulos mentiin tutustumaan tallin ympäristöön. Kun Choko oli tarpeeksi tutkinnut ja haistellut mentiin vähän juoksuttamaan maneesiin. Otti yllättävänkin rauhallisesti ja oli kun aina ollut kyseisellä tallilla :) Juoksutuksen jälkeen mentiin vielä pellon kautta ja otettiin parit kuvat pojasta :) (12.12.2015, kuva petra purmonen)
(kuva petra purmonen)
Seuraavana päivänä muutosta menimme maneesiin vähän ratsastelemaan ja tutustumaan lisää uusiin paikkoihin :) Tällä kertaa maneesi olikin toosii pelottava pojan mielestä. Tutkittiin sitte kaikki peilit,puomit ja nurkat :D loppujen lopuksi ei enään kumminkaan kyttäillyt joka suuntaan :) (13.2.2015, kuva petra purmonen)


(kuva petra purmonen)

22.2.2015 mentiin vähäsen esteitä. Pitkästä aikaan poika sekä minä päästiin hyppäämään kunnolla. Meni suhteellisen hyvin ja hyvä fiilis kyllä jäi :) (kuva petra purmonen)

(kuva petra purmonen)


(kuva petra purmonen)

Ennen ratsastusta otettiin vielä parit "joulukuvat" pojasta. Tosiaan lunta ei tuolloin täälläpäin vielä ollut, mutta noh ehtiihän noita kuvia otella :) (kuva petra purmonen)

                                  
27.12.2015 menin ilman satulaa kevyesti askel lajit läpi :) Poika oli todella laiska tällöin ja kunnon pappa tuulella <3

31.12.2015 menin taas esteitä kun Petra tuli. Petra lämmitteli Chokon minulle valmiiks joten kun itse hyppäsin selkään aloin jo ottamaan laukkoja ja aikalailla heti jo pienempiä esteitä :)  (tämän päivän kuvat petra purmonen)


testattiin uusi satula edellisenä päivänä joka todettiin hyväksi joten oli kivempi hypätäkkin kun oli estesatula eikä tarvinnut hypätä enään koulusatulalla :) 

5.1.2016 mentiin kaverini Jaanan kanssa ottamaan vähän kuvia ennen ratsastusta. Tuli kyllä ihania kuvia vaikka itse sanonkin ja kerrankin lumikin maassa <3 (kuva Jaana Viren)

(kuva Jaana Viren)

(kuva Jaana Viren)

                                        
kuvauksien jälkeen menin rennosti ilman satulaa maneesissa. Vähän taivutteluja ja lihaksien aukaisemista vain :)

Toivottavasti tykkäsitte postauksesta kun sain viimeinkin aikaiseksi sen kirjoittaakkin :D yritän olla nyt aktiivisempi täällä blogissa ja saada enemmän postauksia aikaiseksi :) postauksesta tuli todella paljon estekuva painoitteinen. Syynä se, että kun hevosen omistaja Petra(petran blogi ) on paikalla niiin yleensä hyppäämme silloin "valvotun silmän" alla.
Jos teillä on postaus ideoita niin laittakaa ihmeessä kommentteihin ja kertokaan myös mielipiteitä täsätä postauksesta/blogista tai jos on vain jotain kysyttävää niin alas vain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti